Vind de perfecte leren laptoptas

Vind de perfecte leren laptoptas voor uw behoeften

In het dagelijkse bedrijfsleven ben je veel onderweg. Soms bij de klant, soms op zakenreis en soms in het thuiskantoor. Altijd bij u: een leren laptoptas of leren laptoptas die uw mobiele werk in alle opzichten ondersteunt. De klassieke lederen heren laptoptassen en de moderne dames laptoptassen, liefst met bijpassende laptoptas, zijn nog steeds bijzonder populair in de werkwereld.

Functioneel, ruim en esthetisch - dat is onze claim voor elke tas! Elk model is typisch gemaakt van echt leer in een tijdloze vintage look. Speciale voorzieningen zoals handgrepen, verstelbare schouderriem of trolley bevestigings systeem ronden het concept van onze populaire lederen aktetassen af.

Maar wat is belangrijk voor jou? Misschien vraagt u zich af: Is er precies die ene leren laptop tas: voor mannen of vrouwen die aan mijn behoeften voldoet? Wij ondersteunen u graag met belangrijke gedachten en vragen bij het kiezen van uw leren laptoptas.

Hoeveel ruimte heb je nodig in je nieuwe laptoptas? Zoals voor alle zakelijke tassen geldt ook voor leren laptoptassen: het is belangrijk dat uw mobiele kantoor voldoende opbergruimte heeft voor belangrijke zaken als A4-documenten, pennen, markers, laserpointers, notitieblokken, oplaad- en verbindingskabels.

Als u nog niet weet in welke kleur u uw heren laptoptas of leren aktetas wilt kiezen, raden wij bruin of zwart leer aan. Klassiek, tijdloos en altijd elegant - niet voor niets behoren ze tot de favoriete kleuren voor dit type aktetas.

Wil je zo vaak mogelijk beide handen vrij hebben? Dan adviseren wij onze leren schoudertassen met verstelbare schouderriem. Als u veel onderweg bent en zich vaak snel moet verplaatsen, geven zowel dames als heren de voorkeur aan schoudertassen die voorzien zijn van een extra handvat. Zo biedt uw nieuwe laptoptas nog meer flexibiliteit voor onderweg!

Over flexibiliteit gesproken: wilt u zo mobiel mogelijk zijn en onderweg in elke situatie wendbaar blijven? Dan is een laptoprugzak een goede aanvulling op de klassieke laptoptas. Veel ruimte, hoog draagcomfort en topkwaliteit - volle rugwind voor uw bedrijf!

Natuurlijk maakt een gloednieuwe leren laptoptas zowel mannen als vrouwen gelukkig. Maar als uw volgende winkelkeuze een klassieke leren aktetas of een grote lerarentas is, zorg er dan voor dat uw model een gewatteerd laptopvak heeft. Dit beschermt uw toestel telkens wanneer u het gebruikt - en in elke tas!

Laptoptassen in verschillende maten

De belangrijkste vraag bij het kiezen van een nieuwe laptoptas is waarschijnlijk de grootte. De grootte van de laptop of het laptopvak is het belangrijkste waarmee rekening moet worden gehouden. Nu is het aan u: hoe groot moet uw leren laptoptas zijn? Over de gangbare maten kunt u lezen in het praktische overzicht:

laptoptas leer 13,3 inch - ideaal voor MacBook 13,3 inch, voor Acer Chromebook of voor grote 13,3 inch tablets.

Laptoptassen tot 15,6 inch: Een laptopvak van 38,5 x 26 cm is ideaal voor laptops met een schermdiagonaal van 15 tot 15,6 inch"! Dit allround formaat is geschikt voor de meeste laptop formaten.