Mijn ervaring met goedkope finasteride

Ik weet nog goed het moment dat ik last kreeg van haaruitval, elke dag dat ik mijn haar voor de spiegel kamde zat de borstel daarna vol met verloren haren. Toch maakte ik mij op dat moment nog niet heel erg druk daarover. Ik ging gewoon onbezorgd verder met mijn leven. Het duurde echter niet heel veel langer totdat ik opmerkingen kreeg van mensen in mijn omgeving over het feit dat mijn haarlijn aan het terugtrekken was. Dit was het moment dat ik mij begon te verdiepen in haaruitval en hoe dit bestreden kan worden.

Je ziet door de bomen het bos niet meer

Tijdens mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn haarprobleem stuitte ik op een onwijs grote hoeveelheid aan informatie op het internet. En uiteraard allerlei producten die zogenaamd haarverlies zouden doen stoppen. Van kruidenmengels in tabletvorm tot shampoos en zelfs medische apparatuur, allemaal met hetzelfde voorwendsel, dat het alle problemen met haaruitval als sneeuw voor de zon zou doen verdwijnen. Na lang speuren, met name op fora waar lotgenoten ervaringen met elkaar uitwisselen, kwam ik een product tegen dat finasteride heet. Dit was het begin van het einde van mijn zoektocht naar een werkend haargroeimiddel.

Een aantal overwegingen voordat je begint met finasteride

Ik had nog nooit van dit middel gehoord of erover gelezen en was nogal sceptisch, zou dit echt werken? Goedkoop was het overigens ook niet, andere lotgenoten deelden ervaringen met prijzen die al gauw richting de vijftig euro per maand gingen. Daar kwam nog eens bij dat je deze finasteride 1mg tabletten elke dag moest innemen, reken maar eens uit wat dat op jaarbasis kost! Toen ik eenmaal het simpele rekensommetje had gemaakt en tot de conclusie kwam dat middel binnen mijn handbereik viel liep echter nog tegen een tweede probleem aan, namelijk de bijwerkingen die finasteride kan hebben. Opnieuw begon ik mij in te lezen en kennis op te doen over hoe veilig het gebruik ervan is. Eenmaal ervan overtuigd dat ik het risico neem en het gewoon een aantal maanden ga proberen, liep ik tegen het laatste probleem op. Je kunt het namelijk niet zomaar kopen bij de apotheek, het is alleen verkrijgbaar op recept. Dit betekend dat je eerst op spreekuur bij de huisarts moet om uit te leggen waarom je een doktersrecept nodig hebt. Toen ik verder ging zoeken op Google kwam ik al gauw allerlei gedeelde ervaringen tegen waarbij de dokter geen recept wilde uitschrijven. Dit leidde er vervolgens toe dat ik online ging zoeken om te kijken of ik finasteride zonder recept online zou kunnen kopen. Vanwege het grote aanbod dat ik tegenkwam raakte ik steeds verder verwijdert van mijn doel: finasteride kopen tegen haaruitval. Toch ben ik standvastig al deze online bronnen blijven lezen om te bepalen wat de beste manier is om te starten.

Samenvattend zijn er dus drie overwegingen om finasteride te kopen:

  • De kosten van de tabletten die je dagelijks dient in te nemen
  • De mogelijke bijwerkingen waarmee je te maken kunt krijgen
  • De betrouwbaarheid van de aanbieder waarbij de apotheek altijd de voorkeur heeft
  • Als jij als lezer ook geïnteresseerd bent om finasteride te kopen dan zul je deze overwegingen voor jezelf zorgvuldig moeten maken om zo tot de juiste beslissing te komen.

    De online aanbieder van goedkope finasteride

    Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen met het dagelijks innemen van goedkope finasteride. Onder het motto van: niet geschoten is altijd mis. Ik heb ervoor gekozen om de tabletten online te kopen zodat een doktersrecept niet nodig was en ik de kosten daarnaast laag kon houden. Op dit moment van schrijven zijn we alweer vele jaren verder en heb ik geen haar meer verloren, en nog belangrijker, naar mijn weten geen last gehad van de mogelijke bijwerkingen. Wel ben ik het afgelopen jaar begonnen met het innemen van een kleinere dagelijkse dosis van 0,5 mg. Ik had namelijk bedacht dat nu ik ouder wordt, ik ook minder testosteron produceer en dus minder hoef te blokkeren om de hoge DHT concentraties te vermijden. Tot op heden lijkt dit prima te werken, want ik merk geen verschil en verlies nog steeds geen haren.