Een platform om vrachtwagens te kopen én verkopen

Het kopen of verkopen van gebruikte trekkers, vrachtwagens en machines naar het buitenland kan voor dealers en eindgebruikers een uitdaging zijn. Het transport kan bijvoorbeeld al snel te duur worden en er zijn vaak exportdocumenten vereist. Bovendien is het lastig om er zeker van te zijn dat een koper ook daadwerkelijk zal betalen. Ook bij de financiële afwikkeling zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Dit alles zorgt voor de nodige onzekerheid.

Gelukkig biedt BAS World ondersteuning bij elke stap van het proces. Zo verzorgt het team van BAS World bijvoorbeeld een grondige voertuiginspectie en helpt het met het transport en de documentatie. Daarnaast geeft BAS World advies over de verkoopprijs en promoot het het voertuig via diverse kanalen. Op deze manier neemt BAS World verkopers veel zorgen uit handen en zorgt het voor een soepel verkoopproces.

Verkopen op de manier die bij je past

Op basworld.com hebben verkopers de mogelijkheid om hun gebruikte trekkers, bussen of vrachtwagens eenvoudig te verkopen aan potentiële eindgebruikers, waar ter wereld ze ook zijn. Zo zijn er al succesvolle transacties geweest van Spanje naar Brazilië en van België naar Roemenië. Daarnaast biedt het verkoopteam van BAS World de optie om namens de verkoper het voertuig te verkopen vanuit de BAS World Store in Veghel. In beide gevallen voert BAS World een uitgebreide inspectie uit op het voertuig en worden er duidelijke foto's en video's gemaakt. Hierdoor heeft de koper altijd een goed beeld van het voertuig dat hij aanschaft.

Veilig en vertrouwd kopen

Vertrouwen is essentieel voor succesvol zakendoen en dit is iets wat BAS als geen ander begrijpt. Daarom is deze waarde ook geïntegreerd in het BAS World platform. Zo kunnen verkopers zonder problemen hun gebruikte vrachtwagens, busjes en machines aanbieden en kunnen kopers zonder risico een nieuwe vrachtwagen, machine, bedrijfswagen of trekker kopen. Dit alles komt samen op het platform van BAS World, te vinden op basworld.com.